Динамо огласом покушава да врати Модрића на Максимир

Тањуг
Динамо огласом покушава да врати Модрића на Максимир

МАДРИД - Хрватски фудбалски шампион Динамо данас је закупио страницу у шпанским спортским новинама Марка у којој је позвао Луку Модрића да се врати у клуб након што му 30. јуна истекне уговор с Реал Мадридом.

"Имало би смисла", пише на хрватском и шпанском језику испод великог Динамовог дреса на којем су број 10 и презиме Модрић.

На крају огласа, објављеног на седмој страници шпанског листа, налази се и потпис  новог Динамовог предсједника Велимира Зајеца.

"Хтјели смо да службено одјекне у свијету да желимо да вратимо Луку у клуб. Од данас крећемо у операцију његовог повратка, наравно уколико Лука то буде хтио", додао је извор.

Модрић је био у омладинској екипи Динама, а за први тим одиграо је 80 утакмица и дао 25 голова до љета 2008. када је прешао у лондонски Тотенхем.

Зајец, који је прије мјесец дана постао председник Динама, сусрео се с Модрићем уочи поласка репрезентације Хрватске на пријатељски турнир у Египат.

"Имало би смисла" је кампања којом тренутно другопласирани клуб у хрватском првенству настоји да доведе 38-годишњег играча Реал Мадрида.

Модрић је раније изјавио да би хтио да оконча каријеру у Реал Мадриду и да се нада продужењу уговора који истиче за три месеца.

"Засад нема новости око евентуалног продужења уговора. Одлука ће бити донесена на крају сезоне. Надам се да ће продужити уговор", рекао је представник Реал Мадрида за Хину. 

Модрић, капитен хрватске репрезентације, с Реал Мадридом је освојио 24 трофеја од 2012. године. Ове сезоне је у склопу клупске политике помлађивања тима изгубио мјесто у ударној постави, али је упркос томе учествовао у 34 утакмице ове сезоне. 

Реал Мадрид је први на табели шпанског првенства.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана