Делегација допинг контроле УЕФА посјетила фудбалску репрезентацију Србије

GS
Foto: UEFA

БЕЧ - Трочлана делегација допинг контроле Европске фудбалске уније (УЕФА) посјетила је јутрос у хотелу у Бечу репрезентацију Србије, саопштио је ФСС.

"Без најаве, што није неуобичајено, јер се ради о стандардној процедури пред свако велико такмичење, одабрали су осморицу играча за тестирање: браћу Вању и Сергеја Милинковић Савића, Страхињу Павловића, Сашу Лукића, Александра Митровића, Филипа Младеновића, Немању Гудеља и Немању Максимовића", наводе из ФСС.
    
"Тестирање се спроводило у хотелу уз присуство доктора репрезентације Дејана Александрића, није трајало дуже од два сата и све је протекло у најбољем реду уз максималну кооперативност репрезентативаца и медицинског тима А репрезентације", истиче се у саопштењу ФСС.
    
Фудбалска репрезентација Србије поражена је прије два дана у Бечу од селекције Аустрије резултатом 2:1 у првом припремном мечу уочи Европског првенства.
    
"Орлови" ће у суботу у Стокхолму од 18 часова одиграти пријатељски меч са селекцијом Шведске.
    
ЕП ће бити одржано од 14. јуна до 14. јула у Њемачкој, а Србија ће играти у групи Ц са селекцијама Енглеске, Данске и Словеније.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана