Пораз Борца: Зрињски славио 3:0 у Бањалуци

ГС
Foto: Мондо

БАЊАЛУКА - Побједничка серија Зрињског настављена је и у Бањалуци гдје су "племићи" славили против Борца 3:0!

Надао се Борац да може да прекине серију "племића" од 12 везаних побједа, од чега 10 у овој полусезони, али умјесто тога дебакл црвено-плавих!

Зрињски је славио 3:0 на Градском стадиону у Бањалуци и одмакао управо Борцу на чак 17 бодова предности, па је нова шампионска титула све ближе!

Још једном се показала разлика у квалитету, а Борац није успио без свог најбољег играча, Николе Нинковића, да пружи озбиљнији отпор Мостарцима који су од почетка до краја контролисали меч и постизали голове, док смо видјели тек пар полуприлика пред голом Марића.

Није било много шанси у у првом полувремену, али оно што смо видјели у 25. минуту био је прави ужитак за гледаоце на Градском стадиону у Бањалуци, али и оне поред ТВ екрана.

Ћуже је "окренуо" Дојчиновића, а онда мајсторски погодио супротне рашље за вођство Зрињског.

Дојчиновић је добио прилику у дербију због повреде Лагунџића, али наступ против Зрињског неће памтити по лијепом. Десни бек Борца почетком другог полувремена опет се нашао у проблему, након контранапада Ћуже се сјурио у шеснаестерац, а послије старта Дојчиновића досуђен је једанаестерац.

Сигуран извођач био је Немања Билбија за 2:0!

Ни улазак Јове Лукића ни остале промјене Винка Мариновића нису уродиле плодом. Зрињски је и даље био тај који контролише игру, а након поготка Сабљића за 3:0 све је било готово!

Утакмица на Градском стадиону Бањалуци имала је и хуманитарни карактер пошто је руководство Борца одлучило да 30 одсто прихода од улазница уплати за лијечења суграђанке Дарије Карановић, преноси Мондо.ба
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана