Дарко Војводић: Добра игра, лош резултат!

Д. П.
Дарко Војводић: Добра игра, лош резултат!

ПАЛЕ - Фудбалери Фамоса у првој контролној утакмици одиграној на стадиону Романије у Палама поражени су од кувајтског премијерлигаша Ал Салмије са 1:2.

“Мотористи” дуго нису одиграли интернационалну утакмицу па су у првом полувремену дали све од себе да се што боље супротставе четвороструком шампиону Кувајта. У првих 45 минута изабраници Дарка Војводића чак су били и бољи ривал и створили неколико прилика. Кувајћани су повели одмах на старту другог дијела сусрета, у 47. минуту поготком Албудазиза Марвија. Фамос је изједначио у 70. минуту, када је послије асистенције Младена Перовића из волеја погодио Лука Асентић. Само два минута касније тријумф Ал Салмији донио је Абдул Мохсен ал Туркмани.

- Иако смо поражени пружили смо добру игру против екипе, која је по квалитету сигурно далеко боља од нас. Због тога морам бити и те како задовољан. Уз све то ми смо однедавно у тренажном процесу, док су Кувајћани већ скоро у завршници припрема - нагласио је Војводић.

На почетку сусрета Фамос је играо са пет новајлија.

- Иако је екипа доста промијењена у односу на прошлу годину, момци су показали да су се већ добро упознали и да су се новајлије добро уклопиле. Сигурно ће то из дана у дан изгледати све боље и убијеђен сам да ћемо до почетка сезоне бити потпуно спремни - рекао је Војводић.

Наредну контролну утакмицу прволигаш Српске из Источне Илиџе одиграће 27. јула против Романије из Пала.

- Нећемо у припремном периоду одиграти пуно мечева, али ћемо обавити доста тактичко-техничких тренинга - додао је Војводић.Интересантно је напоменути да је шеф стручног штаба Ал Салмије некадашњи фудбалер бањалучког Борца и сплитског Хајдука Анте Мише, а његов помоћник

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана