Данило Шиповац појачање добојског премијерлигаша: Слога жели у горњи дио лиге

Дарко Драгичевић
Данило Шиповац појачање добојског премијерлигаша: Слога жели у горњи дио лиге

ЗЛАТИБОР - Фудбалери Слоге на Златибору обављају другу фазу припрема за нову сезону у Премијер лиги БиХ. Добојски тим ће у нову сезону ући у осјетно промијењеном саставу у којем је сад доста младих фудбалера, жељних додатне афирмације.

Један од млађих јесте свакако и Данило Шиповац. Крилни фудбалер је дошао у Слогу након што је раскинуо сарадњу са Зрињским, а већи дио је провео на позајмицама у Коперу и затим у Леотару. Прошле полусезоне је за требињски клуб одиграо 12 мечева у којима је имао гол и асистенцију.

Шиповац истиче како се нада да ће ова сезона бити његова и због тога веома вриједно ради на припремама.

- Брзо сам се адаптирао приликом доласка у Слогу. Људи из клуба су ме лијепо дочекали, примљен сам сјајно. Већину играча сам познавао одраније, а с доста њих сам дијелио и свлачионицу у другим клубовима тако да није било проблема да се одмах уклопим у тим. Имамо доста младих играча, жељни смо доказивања тако да вјерујем да можемо остварити добре резултате - истакао је Шиповац.

Добојски тим је након серије одлазака доводио нове играче па ће у наредној сезони екипа већином бити састављена од играча из Републике Српске те да ће бити спој младости и искуства. 

- Слога је ове сезоне циљано доводила играче и мислим да су направили један фин спој младости и искуства. Атмосфера у екипи је веома добра, што се види и на тренинзима и утакмицама. Клуб се изјаснио да жели бити стабилан премијерлигаш, како би био у горњем дијелу табеле. На нама је да ове припреме одрадимо што боље можемо, затим се уиграмо и спремно дочекамо другу сезону клуба у елитном рангу. Сигурно је да ова екипа има велики мотив да се докаже и да наредне сезоне буде још боља - поручио је Шиповац.

Сигурно да 23-годишњи играч жели томе дати пуни допринос.

- Радимо одлично и очекујем да екипа буде на високом нивоу, а када је тако увијек искочи неколико појединаца. Надам се да ћу својим играма дати допринос добрим резултатима екипе и да ћемо на крају сви бити задовољни. На мени је да се наметнем стручном штабу за званичне мечеве и да оправдам очекивања навијача, стручног штаба и управе. Знамо сви шта нас очекује наредне сезоне, екипа је појачана и због тога се надам најбољем - додао је на крају крилни играч.

Јагодић формира тим

Тренер Владо Јагодић на мечевима против Капфенберга и Спартака пружио је шансу свим играчима. Ипак након меча против Рудара из Пљевља све више ће кренути с уигравањем стартне поставе и борбом за мјесто у тиму, тако да ће поједини играчи добијати све већу минутажу током припрема како би се искристалисала екипа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана