Данас мечеви 31. кола Прве лиге РС: Комшијски окршај у Приједору

Д. П.
Данас мечеви 31. кола Прве лиге РС: Комшијски окршај у Приједору

БАЊАЛУКА - У 31. колу Прве лиге Републике Српске, које ће бити играно данас, премијерни сусрет на програму је од 13 часова када ће на Градском стадиону у Приједору снаге одмјерити Рудар Приједор и Омарска.

Биће то окршај два комшијска клуба у чијим редовима сигурно неће бити задовољни по окончању сезоне. “Рудари” су пред почетак сезоне важили за једног од фаворита за титулу и повратак у Премијер лигу, а одавно је јасно да од тога неће бити ништа, док је Омарска и теоретски изгубила шансе да сачува статус прволигаша Српске.

- Ако желимо да освојимо три бода морамо максимално ангажовано да уђемо у ову утакмицу. Иако поглед на табелу говори другачије увијек су окршаји са комшијама били веома тешки и неизвјесни и очекујем да тако буде и овог пута. Овог прољећа смо непланирано изгубили превише бодова и сада нам је жеља да у преостала четири сусрета остваримо што боље резултате и колико-толико поправимо утисак. Добра околност је што у овај сусрет улазимо комплетни - нагласио је шеф стручног штаба Приједорчана Вуле Тривуновић.

Тренер Омаршчана Милан Станивуковић за овај сусрет не може да рачуна на Владана Анђића и Михајла Краља, који имају по три жута картона.

У осталим мечевима 27. кола Прве лиге РС, који почињу у 17 часова играју: Дрина (З) - Слобода (МГ), Борац (КД) - Леотар, Козара - Лакташи, Алфа Модрича - БСК, Славија - Фамос, Романија - Сутјеска, Вележ (Н) - Жељезничар Спорт тим, Љубић - Радник.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана