Да мреже остану нетакнуте: Академија Асмир Беговић и Mozzart стварају врхунске голмане

Mozzart
Да мреже остану нетакнуте: Академија Асмир Беговић и Mozzart стварају врхунске голмане

На Академији Асмир Беговић у Сарајеву годинама раде са талентованим, младим голманима, а на њиховим камповима широм БиХ, али и свијета, стасавају будући чувари мрежа. Уз младе наде годинама је и компанија Mozzart која будућим врхунским спортистима помаже да голманско умијеће стичу од свог идола.

Протеклих шест година Академија чувеног голмана Асмира Беговића организује редовне тренинге, али и љетње и зимске кампове у бројним градовима широм БиХ. Њихове стручне едукације до сада је похађало стотине младих голмана из наше земље.

Уз њих је, већ годинама, компанија Mozzart као спонзор који им даје снажан вјетар у леђа у формирању нових, врхунских чувара домаћих и свјетских голова. Регионални лидер до сада их је подржао током више сезона зимских и љетњих кампова, а све како би талентованим голманима наше земље омогућили да крену стопама свог идола, легендарног Асмира Беговића.

А како је то изгледало на терену и шта је Асмир поручио младим талентима, погледајте:

Искуство и знање, које је стекао бранећи домаће и европске голове, некадашњи репрезентативац БиХ и актуелни члан енглеског ЉПР, Асмир Беговић одлучио је пренесе младим нараштајима. Зато је 2018. године у Сарајеву основао Академију која данас дјелује у Енглеској и Њемачкој.

Од тада су тренери Академије фокусирани на индивидуални рад с полазницима, развој и јачање основних голманских техника, као и на све захтјеве које модерни ногомет има од играча на голманској позицији.

Поносни су на одличну сарадњу коју његују са клубовима и тренерима широм Босне и Херцеговине јер су у бројним градовима радили са голманима из локалних тимова и из прве руке се увјерили у њихов квалитет и таленат.

А у квалитет рада Академије увјерили су се и у компанији Mozzart из које поручују да ће наставити са континуираном подршком за младе голмане како би остварили своје снове на терену.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана