Да ли ће Бахар поднијети оставку?

ГС
Да ли ће Бахар поднијети оставку?

БЕОГРАД - Црвена звезда изгубила је од Партизана у 171. вјечитом дербију, завршила полусезону без иједне велике побједе, а уз то у посљедњем мечу пред паузу испустила прво мјесто на табели Суперлиге.

На папиру, уз лошу игру и нејасне одлуке тренера из мјесеца у мјесец, дјелује да је то довољно за отказ тренеру Бараку Бахару, кога на "Маракани" и даље држи "јак" уговор.

Ипак, послије утакмице он је у интервјуу за ТВ Арена спорт био отворено упитан - да ли остаје у Звезди? "Тек је завршена утакмица и након тога направићемо анализу и одлучити", рекао је Бахар уз благи осмијех.

У коментару утакмице био је слично кратак. "Примили смо лаке, глупе голове, много глупих ствари смо урадили, нисмо искористили своје шансе, ово је фудбал, извињавам се навијачима јер су нас сјајно бодрили", преноси Мондо.

Послије још једног неуспјеха, Бахар одлази са екипом на одмор, а пред Звездом су бурни дани, јер је имала неуспјешну полусезону, елиминисана је из Европе и мораће веома брзо да преломи одлуку о тренеру.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана