Да је знао шта слиједи, чувени Хрват ово никад не би радио на трибини током Бајерн - Динамо 

Агенције
Да је знао шта слиједи, чувени Хрват ово никад не би радио на трибини током Бајерн - Динамо 

Фудбалери Динама из Загреба претрпили су истински дебакл у Минхену у првом колу Лише шампиона, где их је Бајерн савладао са понижавајућих 9:2. Већ послије првог полувремена било је 3:0 за Баварце, да би почетком другог полувремена Динамо одједном и потпуно неочекивано брзо смањио на 3:2 имао још једну шансу, а онда потоп.

Бруно Петковић погодио је у другом полувремену за наду ДинамаТакуја Огивара је ту наду потпуно распламсао само минут касније, да би Марко Пјаца, само неколико минута касније, имао прилику за нови, трећи погодак за изједначење али је био непрцеизан. Био је то кратак период у којему је Динамо био жив на Алијанц Арени, како пишу Спортске новости, а онда је Бајерн пребацио у вишу брзину и до краја растурио “модре”.

У тих неколико тренутака када су играчи хрватског шампиона давали голове, песма њихових навијача на Алијанц Арени била је веома гласна, сви су били у трансу, а међу њима и познати хрватски ас Ведран Ћорлука.

 Као што видите у снимку изнад, популарни "Чарли" бурно је прославио погодак и придружио се песми навијача, али онда је уследио нестваран суноврат Динама и пораз који ће црним словима остати уписан у историји максимирског клуба.

 

 

Svi smo mi Čarli nakon gola za 3-2 pic.twitter.com/xWMQ80VTLD

— Bryce Harper (@bryce_dzg) September 17, 2024

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана