Чувени фудбалер на респиратору

Танјуг
Чувени фудбалер на респиратору

ХЕРНИНГ - Фудбалер Митјиланда Швеђанин Кристофер Олсон примљен је у болницу због акутног обољења мозга, пошто је изненада изгубио свијест у својој кући, саопштио је данас дански клуб, преноси АП.

У саопштењу се наводи да се Олсон налази на респиратору у Универзитетској болници у Архусу, а тим водећих медицинских стручњака ради на постављању дијагнозе и започињању правилног лијечења.

Митјиланд је навео да је шведски фудбалер изгубио свијијест пре недјељу дана када је пребачен у болницу.

-Олсон наизглед има акутно обољење мозга, које није узроковано самоповређивањем било које врсте, нити је узрок спољашњи фактор - саопштено је из данског клуба.

АП истиче да је Митјиланд био принуђен да објави информације о Олсону због све већих гласина у вези са његовим одсуством из екипе.

-Сви у Митјиланду су погођени Кристоферовом изненадном болешћу. Пружамо пуну подршку Кристоферу и његовој породици - наводи се у саопштењу данског клуба.

Олсон (28) је за репрезентацију Шведске одиграо 47 утакмица. Он је посљедњи пут за национални тим наступио у новембру прошле године против Естоније.

Олсон је поникао у Норчепингу, а од 2011. до 2014. је био члан Арсенала. Потом је играо за Митјиланд, АИК, Краснодар и Андерлехт. Он се у Митјиланд вратио 2022. године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана