Чукарички гост Фјорентине: Зашто не би изненадили

Г.С.
Чукарички гост Фјорентине: Зашто не би изненадили

ФИРЕНЦА - Фудбалери Чукаричког гости су Фјорентине вечерас од 21 час у мечу трећег кола Лиге конференција. "Бијело-црни" су већ одиграли два меча у Ф групи, поражени су од Ференцвароша у Будимпешти (1:3) и Генка у Лесковцу (0:2). Дуел на стадиону "Артемио Франки" такође ће бити велики изазов за "брђане".

 - Идемо даље, не осврћемо се назад. Знамо да један позитиван исход мења ситуацију у нашу корист. Вредно тренирамо, имамо одличан скуп квалитетних играча, атмосфера у свлачионици је и даље на врхунском нивоу. Било би добро да нам се за све промашаје врати у Европи - рекао је најискуснији у тиму Чукаричког, голман Немања Белић.

Јасно је да ће Фјорентина бити велики фаворит против Чукаричког, али Брђани не желе да се предају.

- Лепо је играти у Европи, ово су сад утакмице за уживање. Неће бити треме, Фјорентина је круна каријере за сваког од играча. Тешко да је неко осим Огњена Врањеша и Луке Аџића играо веће утакмице. Нема потребе за страхом, имали смо га против Генка и Олимпијакоса, ту школу смо научили. Због превеликог респекта према ривалу олако смо примили два гола, после смо заиграли боље, али нисмо имали ни довољно среће. Дешавају се изненађења у европским мечевима, зашто Чукарички не би креирао једно у наредном периоду - упитао се Белић.

Оба тренера Винћенцо Италијано и Игор Матић немају већих кадровских проблема пред овај дуел. Код Италијана одсутан је повријеђени Додо, док ће код гостију из истог разлога изостати нападач Зе Марио.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана