Црвена звезда на мечу против Напретка слави 61. рођендан "Маракане"

Танјуг
Foto: Агенције

БЕОГРАД- Фудбалски клуб Црвена звезда позвао је данас навијаче да дођу у великом броју на меч осмог кола Суперлиге Србије против Напретка на коме ће бити прослављен 61. рођендан "Маракане".

Утакмица између Црвене звезде и Напретка биће одиграна у суботу, 14. септембра од 20 сати.

"Претходне такмичарске године фудбалери нашег тима су однели победу над екипом Новог Пазара од 2:1 у оквиру шестог кола првенства. Меч је одигран 2. септембра, дан након званичног датума отварања наше 'Маракане', које је обележено 1. септембра давне 1963. године. На трибинама је 23.000 гледалаца бодрило црвено-беле до тријумфа, који су головима увеличали Александар Драговић и Гелор Канга", наводи се на званичном сајту Црвене звезде.

"Црвено-бијели" подсјећају да су навијачи на мечу са Новим Пазаром били поново 12. играч тима.

"И по ко зна који пут су на величанствени начин обележили рођендан највећег српског стадиона и куће свих заљубљеника у 'црвено-беле' боје. Прелепа кореографија на северној страни стадиона је дала посебну ноту рођенданском слављу, а перформанс у 60. минуту утакмице је указао на симболику година постојања стадиона 'Рајко Митић'", наводе из Црвене звезде.

"Црвено-бијели" подсјећају да ће улаз на меч са Напретком бити бесплатан за све навијаче.

"Поред рођенданске журке, звездаши ће имати могућност да поздраве учеснике Лиге шампиона, као и нова појачања Радоњића, Силаса и Крунића. Звездаши, видимо се на 'Маракани' да прославимо заједно 61. рођендан наше куће", закључује се у саопштењу Црвене звезде.

Фудбалери Црвене звезде се налазе на првом мјесту на табели СЛС са 16 бодова из шест утакмица, док је Напредак девети са осам бодова из седам мечева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана