Црвена звезда ће навијати да АЕК избаци Динамо, за то имају и више него добар разлог

Г.С.
Црвена звезда ће навијати да АЕК избаци Динамо, за то имају и више него добар разлог

Након заостале утакмице 3. преткола Лиге шампиона између АЕК-а и Динама биће познати сви парови плејофа за пласман у најелитније европско фудбалско такмичење.

Као што је познато, Црвена звезда се ове године освајањем шампионске титуле у Србији директно пласирала у групну фазу Лиге шампиона.

Сваки од учесника, поред основне зараде, може рачунати и на додатни бонус по основу десетогодишњег учинка у европским такмичењима.

Управо је ту испред Црвене звезде најтрофејнији хрватски клуб Динамо. Копенхаген се пласирао у плејоф Лиге шампиона и самим тим Звезди донио додатних 1.1 милиона евра.

Поред тога, уколико АЕК избаци Динамо, тада би на рачун српског првака било уплаћено додатних 4.1 милион евра. То је и више него добар разлог да Београђани навијају за грчки тим у овом дуелу.

Тај бонус би се додао досадашњој заради која је осигурана сваком учеснику групне фазе Лиге првака, од 22.5 милиона евра.

Реванш утакмица између АЕК-а и Динама игра се у суботу увече. Грци су у првом мечу на Максимиру славили резултатом 2:1.,преноси klix.ba

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана