Чолпа: Саво Милошевић остаје селектор

Танјуг
Чолпа: Саво Милошевић остаје селектор

САРАЈЕВО - Српски фудбалски стручњак Саво Милошевић остаје селектор БиХ и водиће ту репрезентацију у мартовском баражу за пласман на Европско првенство, потврдио је данас члан Извршног одбора Фудбалског савеза БиХ Фуад Чолпа.

Како је за портал рапорт.ба изјавио Чолпа, некадашњи тренер Партизана има важећи уговор и водиће екипу у марту кад ће селекција БиХ покушати да обезбиједи пласман на ЕУРО.

-Са селектором Милошевићем је договорено све било у тренутку кад су квалификације већ биле изгубљене, а он је већ дошао на изгубљено, а преостале квалификационе утакмице требало је да послуже као припрема за бараж у марту - рекао је Чолпа.

Један од челника ФС БиХ је додао да нема разлога да се било шта мијења и ремети послије завршетка квалификација.

-Милошевић ће остати селектор, договор је да уигра и припреми екипу за бараж. Надам се да ћемо тад бити у најбољем могућем саставу - закључио је Чолпа.

Милошевић је иначе трећи селектор БиХ у посљедње двије године, претходно је кратко екипу водио Мехо Кодро, а прије њега Фарук Хаџибегић.

БиХ никад није играла на Европском првенству, а највећи успјех остварила је 2014. године кад је била учесник Мондијала у Бразилу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана