Четвртфинале Купа Републике Српске: Козара на “Ђоловима”

Д. П.
Четвртфинале Купа Републике Српске: Козара на “Ђоловима”

БАЊАЛУКА - Три утакмице четвртфинала Купа Републике Српске “Др Милан Јелић” биће одигране данас од 13.30 часова, а можда и најинтересантнији двобој биће онај у Козарској Дубици, гдје ће на стадиону “Ђолови” Борац угостити Козару из Градишке.

Дубичанима баш и не цвјетају руже у шампионату Републике Српске, гдје су послије одличног старта, у којем су у првих шест кола освојили десет бодова, ушли у серију лоших резултата. Тако су у посљедњих осам кола освојили само два бода и на претпосљедњој су позицији, а нови шеф стручног штаба Слободан Старчевић недавно је преузео екипу и требаће му времена да ствари посложи на своје мјесто. С друге стране, двоструки освајач Купа РС, Козара, која је три пута била побједник овог такмичења (1994, 2000. и 2001. године) налази се у горњем дијелу табеле и пред овај сусрет је благи фаворит.

У осталим сусретима се састају: Текстилац (Дервента) - Звијезда 09 (етно-село Станишићи), Подриње (Јања) - Сутјеска (Фоча). Синоћ су играли: Радник (Бијељина) - Слога (Добој).

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана