Ћелић: Борац ће се борити за титулу

Д.Д.
Ћелић: Борац ће се борити за титулу

БАЊАЛУКА - Макс Јурај Ћелић нови је фудбалер Борца у који је стигао са задатком да појача "црвено плави" одбрамбени бедем.

Прве фудбалске кораке направио је у загребачком Динаму, а знање је кроз омладинске категорије стицао и у Дуизбургу.нСениорску каријеру започео је у Вараждину, а потом је играо за Горицу, Лавов, Месину и Бероу. Макс игра на позицији штопера. 

"Срећан сам што сам дошао у Борац. Нисам имао дилему након што су ми челни људи клуба представили пројекат и амбиције у наредној сезони. Знам да ћемо се борити за титулу и надам се да ће сарадња бити успјешна. Упознат сам са квалитетом Премијер лиге и очекујем веома занимљиву сезону", рекао је Ћелић који је потписао двогодишњи уговор. 

Макс Јурај Ћелић са Градског стадиона у Бањалуци одмах је продужио ка Златибору да се прикључи припремама за нову сезону. Пут Златибора је кренуо и Милан Тегелтија, предсједник ФК Борац који каже да прелазни рок за наш клуб и даље траје. 

"Радује ме што је Макс Јурај Ћелић стигао у наше редове и од њега очекујем да додатно појача конкуренцију у нашој одбрамбеној линији. То је профил играча који смо тражили. Жељан доказивања и са јаком борбеном цртом карактера. Такви играчи су нам потребни за идентитет екипе који правимо, а то је да се сваки играч, у сваком тренутку, бори за грб нашег клуб. Његовим доласком не стављамо тачку на прелазни рок. Преговарамо са још неколико играча који би требали да нам донесу квалитет више.", рекао је Тегелтија.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана