Чак 11 голова у прве двије утакмице Лиге шампиона

ГС
Foto: Taнјуг/AP

Завршене су прве двије данашње утакмице петог кола групне фазе Лиге шампиона, а у њима је постигнуто 11 голова.

Фудбалери Галатасараја и Минчестер јунајтеда ремизирали су резултатом 3:3, док је ПСВ у другом минуту судијске надокнаде однио побједу над екипом Севиље (3:2).

Два гола за Галатасарај у Истанбулу постигао је Хаким Зијеш у 29. и 62. минуту, а једном се у стријелце уписао Керем Актуркоглу у 71. Стријелци за госте били су Алехандро Гарнаћо у 11, Бруно Фернандеш у 18. и Скот Мектомини у 55. минуту.

Фудбалери Бајерна ће вечерас од 21 час на свом терену дочекати Копенхаген у другом мечу петог кола групе А.

Прво мјесто на табели групе Б држи Бајерн са 12 бодова, а клуб из Минхена је још раније изборио пласман у осмину финала ЛШ. Галатасарај је други са пет, док Копенхаген и Манчестер јунајтед имају по четири.

Фудбалери ПСВ Ајндховена побиједили су у гостима екипу Севиље 3:2 у мечу петог кола групе Б.

Голове за домаћи тим постигли су Серхио Рамос у 24. и Јусеф Ен Несири у 47. минуту. ПСВ је у 68. минуту смањио на 2:1 поготком Исмаела Саибарија. Гости су изједначили у 81. минуту аутоголом фудбалера Севиље и српског репрезентативца Немање Гудеља. ПСВ је до тријумфа стигао голом Рикарда Пепија у 92. минуту. Севиља је меч завршила са играчем мање, пошто је у 66. минуту искључен Лукас Окампос. 

Немања Гудељ је одиграо цијели меч за Севиљу, док је на голу шпанског клуба био некадашњи српски репрезентативац Марко Дмитровић.

Фудбалери Арсенала ће вечерас од 21 сат у Лондону играти са Лансом у другом мечу петог кола групе Б.

Арсенал је први на табели са девет бодова, док је ПСВ други са осам. Ланс има пет, док је Севиља посљедња са два. Севиља је послије вечерашњег пораза изгубила све шансе за пласман у осмину финала ЛШ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана