БСК најпријатније изненађење Прве лиге

Д. Д.
БСК најпријатније изненађење Прве лиге

БАЊАЛУКА - Фудбалски клуб БСК најпријатније је изненађење досадашњег дијела Прве лиге Републике Српске. Повратник у прволигашки караван је са младим тимом на четвртој позицији и уз раме главним кандидатима за титулу шампиона. Тренер Бојан Пузигаћа истиче да одличан старт није промијенио главне циљеве.

- Презадовољни смо након 10. кола са партијама које су пружили наши играчи, као и са бодовним салдом. Налазимо се на четвртој позицији и уз раме смо екипама које се боре за титулу шампиона. Код нас се ништа није промијенило. Главни циљ је развој и афирмација младих играча. Желимо да играју што боље и већ сад је примјетан напредак. Моцоња, Самарџија, Терзић и остали млади већ су показали да имају потенцијал. Мислим да смо својим партијама заслужили тренутну позицију - рекао је тренер”романтичара”

 БСК има 11 младих играча, а значајну подршку имају од неколико старијих играча (Модић, Радуловић, Рунић, Перовић, Ђорђевић).

- Не може се направити екипа за овај ранг такмичења само са младим фудбалерима. Једноставно потребно је искуство и да старији фудбалери у појединим моментима донесу мирноћу и да усмјере на прави пут. Заиста погодили смо и са искуснијим играчима који су прави ментори млађима и помажу им у свему - рекао је Пузигаћа.

БСК се нашао у врху и тренер може да буде поносан.

- Рудар Приједор, Радник, Лакташи и Леотар су много комплетније, искусније екипе које ће се борити за прво мјесто, лига је изједначена и због тога можемо да будемо поносни што смо у врху и идемо у жељеном правцу.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана