БСК афирмише младе играче

Дарко Драгичевић
БСК афирмише младе играче

БАЊАЛУКА - Нови шеф стручног штаба Фудбалског клуба БСК Зоран Драгишић, извршио је прозивку играча .

На првом окупљању било је 16 присутних фудбалера и то: голмани Растко Опалић, Петар Ћетојевић, те играчи:

Дејан Јаворац, Стефан Стојичић, Марко Кујунџић, Марко Пушић, Петар Самарџија, Стефан Ђурић, Павле Мачкић, Боро Ерић, Мирко Ђаковић, Сергеј Богданић, Бењамин Делкић, Срђан Јањетовић, Сергеј Гајић и Данило Моцоња.

Оправдано одсутан је био Небојша Рунић.

-У првенство улазимо са знатно подмлађеним тимом који желимо да афирмишемо, без обзира што на крају сезоне испада шест клубова из Прве лиге Републике Српске.

За мене је увијек изазов да радим са младим играчима и велико задовољство. Очекујем од вас, када изађете на тренинг и када играте утакмицу максимум, а ако имате било какве проблеме или сте незадовољни, те несугласице ријешите са управом и челним људима клуба.

Ја желим задовољне и играче који ће увијек да буду на максимуму. Први тренинг одрадићемо сутра, током наредних дана прикључиваће нам се још неки играчи, а од понедељка би требало да стартујемо у пуном капацитету – истакао је Зоран Драгишић, тренер БСК-а.

Њему ће у стручном штабу помагати помоћни тренер Денис Малешевић, кондициони тренер Александар Муњиза и тренер голмана Алмир Џонлић. „Романтичари“ ће цјелокупне припреме одрадити у Бањалуци, а заказане су и четири утакмице.

Први тест БСК ће имати 13. јула против Лакташа, седам дана касније ривал је градски ривал Жељезничар, а 27. јула умјесто Слободе из Новог Града противник ће да буде Борац из Козарске Дубице. Генерална проба заказана је за 3. август, а име противника биће накнадно саопштено.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана