Бржа игра адут Звијезде 09

Д. Д.
Бржа игра адут Звијезде 09

ЕТНО-СЕЛО СТАНИШИЋИ - У наставку сезоне премијерлигаш Звијезда 09 биће још млађа. Екипу су за наставак првенства БиХ појачали крилни играч Данило Шиповац и лијеви Лука Малић, док је на позајмицу из Сарајева дошао дефанзивац Енедин Мулалић.

Тренер Дарко Милисављевић истиче да рад за сад протиче без проблема и да га радује однос фудбалера према обавезама.

- Додатно смо подмладили екипу. Довели смо три млада играча жељна доказивања који и поред тога имају искуство играња у Премијер лиги. Очекујем да нам донесу свежину и да убрзамо игру. Ми смо и у јесењем делу имали велику минутажу младих играча. Уз њих имамо неколико старијих који би требало да донесу искуство и смиреност. Сигурно да нам проблем може бити недостатак искуства управо због те младости, али верујем да ћемо то надокнадити већом борбеношћу. Ми смо раније навели да се не предајемо и да ћемо се до краја борити како би изборили опстанак - истакао је тренер Милисављевић.

Звијезда 09 је већ одиграла двије контролне утакмице. Након пораза од српског суперлигаша Железничара из Панчева, у другој провјери су савладали федералног прволигаша Слободу из Тузле.

- Задовољан сам напретком који је екипа показала у ових 14 дана припрема. Најбитније је да нема повреда и да форма иде узлазном путањом. Пред нама је још доста рада, а једини проблем је чињеница да мењамо стално подлоге. Имамо још времена до старта првенства, али и куп утакмица против Борца - додао је Милисављевић.

Звијезда 09 ће наставити с одигравањем пријатељских мечева. Тако ће већ у суботу гостовати у Козници код истоименог клуба, док ће 3. фебруара играти на свом терену против Сремске Митровице. Након тога већ слиједи дуел Купа БиХ против Борца у Бањалуци.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана