Вукашиновић: Биће промјена у тиму Партизана

Танјуг
Вукашиновић: Биће промјена у тиму Партизана

БЕОГРАД - Привремени тренер фудбалера Партизана Бранко Вукашиновић изјавио је данас да екипа није у сјајном тренутку и да ће бити промјена у тиму.

Фудбалери Партизана гостују сутра од 17 часова Младости у Лучанима, у мечу 10. кола Суперлиге Србије. Биће то прва утакмица за црно-бијеле послије пораза у вјечитом дербију од Црвене звезде резултатом 4:0.

„Не налазимо се у сјајном тренутку, као што сви знате. Ту смо да се померимо за корак унапред, надам се да ће се то десити на сутрашњој утакмици. За разлику од нас, екипа Младости из Лучана је пет узастопних кола је побеђивала, против екипа из горњег дела табеле, у доброј су форми. То ће бити мотив за наше играче да буду прави, какви нису били већ дуже време“, изјавио је Вукашиновић на конференцији за медије.

Он је поручио да су сви у клубу размишљали и били забринути послије утакмице против Црвене звезде, али да је атмосфера у тиму све боља из дана у дан.

„Како су дани пролазили квалитет тренажног процеса је био све бољи. Сутра у 19 часова ћемо знати да ли су играчи пребродили кризу. Последња два тренинга су ми потврдила да ће они дати све од себе, не знам да ли ће то бити довољно. Морамо да оправдамо поверење свих који навијају и воде клуб“, рекао је привремени тренер Партизана.

Вукашиновић је истакао да ће бити промјена у тиму и да лијеви бек Марио Јурчевић неће играти због повреде коју је задобио у вјечитом дербију.

„Биће промена које нису козметичке. Имаћемо изнуђене промене због физичког издања, неки ће одсуствовати због форме. Јурчевић неће наступати јер има повреду мишића коју још није санирао“, додао је Вукашиновић.

Привремени тренер Партизана је рекао да је разговарао са Савом Милошевићем, који ће од понедељка званично преузети улогу главног тренера клуба.

„Креће Савин програм рада, причали смо јуче, али нам је сада фокус на сутрашњој утакмици. Он има систем рада који ће применити“, навео је Вукашиновић.

Он се осврнуо на екипу Младости и поручио да је тим из Лучана неугодан противник.

„Не може се рећи да смо у прошлости лако излазили на крај са њима у Лучанима. Прети нам опасност из свих сфера, пробаћемо да искористимо њихове мане“, рекао је привремени тренер црно-белих.

Партизан је девети на табели СЛС, има 11 бодова, уз двије утакмице мање. Младост се налази на другом мјесту са 19 бодова.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана