Бранислав Крунић предсједник жирија 23. Избора најбољег спортисте БиХ

Милан Зубовић
Бранислав Крунић предсједник жирија 23. Избора најбољег спортисте БиХ

БАЊАЛУКА - Некадашњи фудбалски репрезентативац БиХ Бранислав Крунић предсједник је жирија 23. Избора најбољег спортисте БиХ у традиционалној организацији "Независних новина" и БХРТ-а Бивши фудбалер који данас гради тренерску каријеру својим знањем и ауторитетом у улози предсједника даће додатни печат манифестацији која већ више од двије деценије има за циљ афирмацију највећих спортских достигнућа најбољих бх. спортских амбасадора на међународној сцени.

- Ово неће бити мој први сусрет са процесом одлучивања на најрелевантнијем избору овакве врсте у БиХ. И ранијих година сам учествовао у раду жирија и добро ми је позната методологија рада и одговоран приступ свих људи који одлучују, а како би награде отишле искључиво оним најбољим и најзаслужнијим - рекао је Крунић и додао:

- Бити предсједник жирија једне овакве манифестације је изузетна част, али и одговорност. Као некадашњи спортиста знам колика је вриједност сваког признања и резултатског успјеха. Знам колики су труд и одрицање потребни на путу до врха и зато имамо обавезу да и ове године препознамо и наградимо само и искључиво оне најбоље.

Минулих двадесет и више година никада није било замјерки на било коју одлуку жирија. На нама је да и ове године наставимо тај пут беспријекорног рада наших претходника у жирију и тако још једном промовишемо највећа спортска достигнућа БиХ у години на измаку.

Свечана манифестација Избор најбољег спортисте БиХ у организацији "Независних новина" и БХРТ биће одржана 18. децембра у Конгресној дворани хотела Холидеј у Сарајеву са почетком у 20 часова уз директан пренос на БХТ 1 и порталу независне.цом.

Прва сједница жирија биће одржана 6. новембра, а друга је заказана за 17. новембар. Партнер манифестације је кровна спортска институција, Олимпијски комитет БиХ. Подршку пројекту даје и Министарство цивилних послова БиХ.

Функције предсједника до сада су обављали Милорад Каралић, Јосип Каталински, Томо Марић, Нађа Авдибашић Вукадиновић, Мухамед Ибрахимбеговић, Елвир Болић, Маријан Квесић, Мирослав Ћиро Блажевић, Сергеј Барбарез, Светлана Китић, Душан Бајевић, Ивица Осим, Драган Марковић, Фарук Хаџибегић, Рефик Шабанаџовић, Жарко Варајић, Мара Лакић Брчаниновић, Мирза Телетовић, Самир Авдић, Слађана Голић, Јасмин Мркоња и Никола Никић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана