Борјан о одласку из Звезде: Требало је времена да се охрабрим и кажем ово јавно

ГС
Foto: Агенције

БЕОГРАД- Канадски репрезентативац Милан Борјан опростио се од Црвене звезде у којој је провео шест година.

Борјан је за тих шест година колико је био на голу црвено-бијелих, прије одласка на једногодишњу позајмицу у Слован, стекао статус легенде.

Недавно се и званично опростио од клуба из Љутице Богдана, из ког је више пута стигао „миг“ да га чекају на некој другој функцији, али не оној на голу.

Сада се огласио на Инстаграму.

"Морао сам да пустим мало времена да прође како би емоције које су прејаке могле да се стабилизују и како бих могао да напишем понеку реч која никада неће бити јака да опише моју љубав према Црвеној звезди. Трудио сам се одувек да за свакога имам лепу реч, разумевања и времена да поделим и радост и тугу. Радост сам умножавао дељењем, а проблеме решавао у тишини. Трудио сам се да будем стуб на који су сви могли да се ослоне и како сам срце остављао на терену, тако сам научен да дајем себе у сваком сегменту живота подједнако и Звезди и својој породици. Најсрећнији сам јер је мој син поносан на мене, видим то, а да још није ни свестан величине успеха и историје коју је исписао његов отац са Црвеном звездом. Од свог рођења мој син шест пута је подигао пехар са Звездом и седми пут у Словачкој", почео је Борјан своју емотивну поруку:

Тврди да у свом срцу има довољно мјеста за све.

"Трудио сам се да браним и оно што је деловало да се одбранити не може и сувишно је говорити о емоцијама са којима се борим, које су ме опхрвале… Довољно је видети да ми је било потребно неколико дана да се охрабрим и јавно проговорим о одласку из Звезде, али све што је лепо има крај… Знам да сам могао још много да дам Црвеној звезди, али важно је да човек види када је време да иде даље. Срећан сам јер знам да сам оставио своје саиграче у добрим рукама и у добром расположењу, навијаче са добрим тимом и Црвену звезду у низу исписивања нових успеха", пише Борјан.

Увјерен је да ће све бити добро и да ће и са 37 година неком новом клубу донијети доста добрих одбрана и успјеха.

"Хвала мојим саиграчима, тренерима, управи, свим људима који су запослени у Црвеној звезди на шест сјајних и незаборавних година. Посебно хвала навијачима који су ми увек били ветар у леђа, због којих сам желео и борио се и када можда нисам имао снага. Увек сам носио велику дозу оговорности баш због вас којима је Звезда све. Са вама ово путовање ће бити заувек записано не само у историји већ и у мом срцу. Хвала вам, заувек Звездин војник Милан Борјан", закључио је некадашњи капитен Звезде.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана