Борик MaxBet 2023 – Од четвртка до понедјељка борба за трофеј у малом фудбалу

Г.С.
Борик MaxBet 2023 – Од четвртка до понедјељка борба за трофеј у малом фудбалу

Узбудљива борба за престижни трофеј Борик MaxBet 2023 и 23.000 КМ креће од данас, обећавајући гледаоцима незаборавне тренутке малог фудбала.

 Турнир, који окупља врхунске екипа из цијелог региона, одржава се од 25. новембра до 25. децембра.

Распоред догађања:

1/8 финала – 21. и 22. децембар од 16:30 часова

Први ударци завршнице ће одјекивати тереном у четвртак и петак, док ће се екипе борити за своје мјесто у четвртфиналу. Очекујте неизвјесне мечеве и динамичне тренутке док фудбалери дају све од себе како би остварили пролазак даље.

1/4 финала – 23. децембар од 16:00 часова

Субота ће донијети још узбуђења, јер ће се борба за полуфинале захуктати. Очекујте брзе акције, стратешке потезе и узбудљиве голове док се екипе буду суочавале с изазовима противника.

Полуфинале – 24. децембар од 11:00 часова

Недјеља ће бити дан одлучујућих тренутака, јер ће се најбоље екипе суочити у полуфиналу. Гледаоци ће имати прилику свједочити врхунском малом фудбалу и видјети које ће се екипе изборити за мјесто у финалу.

Финале – 25. децембар од 15:00 часова

Понедјељак ће кулминирати у спектакуларном финалу, гдје ће се најбоље екипе борити за наслов шампиона Борик MaxBet 2023. Очекује нас врхунски мали фудбал и напета атмосфера док се екипе буду суочавале у посљедњем обрачуну турнира.

Борик MaxBet 2023 обећава фудбалски спектакл који ће одушевити љубитеље овог спорта широм региона. ТВ пренос полуфинала и финала сениора и ове године ће бити на Арена спорт ТВ.  

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана