Борац вјерује у пролаз

Д.Д.
Foto: Г.С.

НИОН – Фудбалери Борца у првом колу квалификација за Лигу шампиона играће против шампиона Албаније, Егнатије, одлучено је жријебом у швајцарском Ниону.

Први меч на програму је 9. или 10. јула у Бањалуци, а реванш сусрет је на програм 16. или 17. јула у Елбасану. 

Бањалучани су у првом колу били сврстани у групу од 14 носилаца, а на крају су за ривала добили шампиона Албаније.

Нови тренер Младен Жижовић истиче да тек крећу да скупљају информације о првом ривалу у квалификацијама

- Оно што је мени познато да су већи дио шампионата били  на челу првенства Албаније. Настојаћемо да их што боље упознамо да видимо какве су промјене имали око играчког кадра, какав им је стила игре. Имамо времена да се добро спремимо  и покушамо да прођемо даље - рекао је тренер Жижовић.

Први меч се игра на Градском стадиону а сви се надају одличној атмосфери. 

- Очекујем феноменалну атмосферу и да нас она носи до пролаза . морамо бити смирене главе да  остваримо позитиван резултат и да на реванш идемо с предношћу. Надам се да ћемо ускоро комплетирати играчки кадар и бити пуно спремнији за наредна искушења - додао је Жижовић.

Капитен Срђан Граховац се преко пријатеља који игра у Албанији мало  распитивао о екипи, те се нада да ће у првом мечу имати максималну подршку.

- Видјећемо лијепо је било видјети грб Борца на извлачењу Лиге шампиона. Идемо се спремати да будемо што квалитетнији. Упознаћемо се са њиховим квалитетима, идемо добро радити и да покушамо да прођемо у наредну рунду. Сваке  године европске утакмице биле су одлично посјећене и вјерујем да ћемо и сад имати „вјетар у леђа” с трибина. Ово нам је историјска шанса, јер ако прођемо ову рунду онда можемо далеко да догурамо и знамо колико нам ови збначе ови мечеви - поручио је капитен.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана