Борац шири мрежу пријатеља

Дарко Драгичевић
Борац шири мрежу пријатеља

Борац наставља да јача сарадњу са клубовима из бањалучке регије. На Градском стадиону су представници ФК Омладинац и ФК Младост из Залужана парафирали уговоре о пословно – техничкој сарадњи.

-Ми смо прије петнаестак дана кренули да спроводимо у дјело идеју око сарадње са клубовима из Бањалуке, а наша жеља је да сарадњу проширимо и на читаву бањалучку регију. Желимо да јачамо међусобну сарадњу са свим клубовима на свим нивоима, а све са циљем да побољшамо услове и све оно што је потребно за фудбалски развој наше дјеце.

Драго ми је што су и челни људи Омладинца и Младости препознали нашу жељу и што смо потписали сарадњу. Морам да истакнем да су у Омладинцу стасали бројни фудбалери који су носили или носе дрес ФК Борац, а у омладинском погону нашег клуба имамо неколико дјечака који су поникли у ФК Младост из Залужана и велико ми је задовољство што сада корачамо истим путем.“ рекао је Саша Кајкут, директор омладинске школе ФК Борац.

Задовољни су и челни људи Омладинца, клуба у којем су стасали бројни бањалучки фудбалери.

-У нашем клубу су стасали бројни фудбалери који су касније носили дрес Борца у којем су оставили дубок траг. Драго нам је да смо коначно постигли и договор око заједничке сарадње која ће помоћи даљем развоју фудбалера из наше омладинске школе.“ порука је Дарка Манојловића, предсједника ФК Омладинац и Слободана Трифуновића, првог човјека омладинске школе Омладинца.

Ријечи хвале на пружену руку пријатељства из Платонове не штеди ни руководство ФК Младост из Залужана.

-Драго нам је што је ова идеја коначно спроведена у дјело и морамо да похвалимо руководство ФК Борац које је препознало наш рад. Нама је част што смо добили прилику да млади фудбалери из нашег омладинског погона сада могу да наставе свој даљи развој у ФК Борац.

За нас је ово један од највећих тренутака у клупској историји и велико нам је задовољство што смо потписали уговор са нашим највећим клубом и увјерен сам да ће нам сарадња са Борцем помоћи у даљем развоју.“ поручили су Владимир Ђурђевић и Горан Балабан, челни људи ФК Младост из Залужана

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана