Борац преузео прво мјесто

Дарко Драгичевић
Борац преузео прво мјесто

ШИРОКИ БРИЈЕГ - Борац је лидер Премијер лиге БиХ! Бањалучани су на гостовању савладали Широки Бријег 2:0 , нанијели им први пораз у сезони и преузели прву позицију.

Борац је одиграо веома квалитетан меч у којем је у потпуности затворио игру ривала а користио своје шансе, те дуел водећих екипа ријешио за само три минуте.

Бањалучани су у петом минуту дошли до предности. Јово Лукић је одлично реаговао након убацивања Василија Терзића из прекида. Убрзо су гости удвостручили предност. Сјајан напад Борца крунисао је Дамир Хреља. Ово је његов други гол у другом наступу за бањалучки тим.

Након тога Борац је у потпуности неутралисао игру домаћих. Заустављени су Томић и Чавар па Широки у првих 45 минута није имао опаснијих прилика.

У наставку су домаћи извршили три измјене и запријетили су након корнера, али је на правом мјесту био Давид Чавић који је избацио лопту са гол линије. Било

Након тога није било узбуђења до 83. минута када је Срђан Граховац шутирао из слободног ударца, но резултат се није мијењао.

Борац је на овом мечу носио црни флор на дресу. Бањалучани у наредном колу дочекују Вележ (недјеља ,20.45).

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана