Борац довео још једно велико појачање: Дамир Хреља потписао двогодишњи уговор са Бањалучанима

ГС
Foto: ФК Борац

БАЊАЛУКА - Дамир Хреља (21) нови је фудбалер бањалучког Борца.

Досадашњи офанзивац Игмана из Коњица треће је појачање Бањалучана овог љета, а прије њега на Градски стадион стигли су Немања Михајловић и Зоран Квржић.

Предсједник Борца Милан Тегелтија истакао је да се у клубу свакодневно труде да транспарентно представљају свој рад, те је у наредним данима најавио нове вијести у вези са трансферима.

„Дамиру желим добродошлицу. Сигурни смо да је играч који ће имати значајну улогу у сезони која је пред нама и да је пун погодак за наш клуб. Одиграо је одличну сезону у Игману и ми смо се врло лако договорили око његовог преласка у Борац. Настављамо даље са радом, на формирању тима за наредну сезону, а у данима пред нама очекује нас представљање још неких нових играча“, поручио је Тегелтија.

Млади фудбалер, који се најбоље сналази на позицији десног крила, на званичном представљању изразио је наду да ће заједно са новим саиграчима учинити све да помогне у остварењу клупских циљева.

„Част ми је и задовољство што сам дошао у овакав клуб, који је стварно велики. Захвалио бих се предсједнику Тегелтији, стручном штабу и управи клуба. Надам се да ћемо остварити што бољи резултат у Европи и Премијер лиги БиХ“, рекао је Хреља, који је са Борцем договорио сарадњу до 2025. године, преноси Мондо..

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана