Борац почиње са продајом сезонских улазница, ово су цијене

ГС
Борац почиње са продајом сезонских улазница, ово су цијене

Сезонске карте за утакмице бањалучког Борца наћи се се у продаји од суботе, 8. јуна.

Сезонске карте биће доступне за куповину у клупској продавници на платоу код Народног позоришта Републике Српске, саопштено је из клуба.

Цијена сезонских карата је:

– западна трибина, сектор Б и Ц (централни дио трибине): 150 КМ

– западна трибина, сектор А и Д (бочни дијелови западне трибине): 100 КМ

– источна трибина: 50 КМ

– дјечија сезонска карта (до 14 година): 50 КМ.

За првих 100 власника сезонске карте обезбијеђен је поклон шал ФК Борац.

Циљ је, наводе из клуба, да у наредној сезони имају што више „борчеваца“ са сезонским картама, али и да се створи навика куповине “сезонске”, те стварање чланства у клубу. Цијена појединачне улазнице у наредној сезони остаје иста као и прошле, а “простом математиком” рачуница је јасна, преноси СрпскаИнфо.

Сезонске улазнице важе само за утакмице под окриљем ФС БиХ и ФС РС, као и пријатељске утакмице, које ће бити одигране на Градском стадиону у Бањалуци.

– Они који су присутни на свакој домаћој утакмици, а има их, уштедиће пола пара, народски речено. Увјерен сам да ће бити коментара зашто се са сезонском картом не могу гледати и европске утакмице, али и ту смо дали могућност прече куповине улазница за квалификације – каже Дејан Чато, директор ФК Борац.

Срђан Граховац, капитен шампионске генерације, од свог повратка у црвено-плави табор прижељкује само једно – пуне трибине Градског стадиона на свакој утакмици.

– Ја сам дијете Бањалуке и Борца и увијек сам, од малих ногу, маштао о томе да играм пред пуним трибинама Градског стадиона. Срце ме боли, немам проблем да признам, када вратим филм и сјетим се да смо у прошлој сезони играли пред малтене празним Истоком и полупразним Западом. А, у том тренутку се боримо за титулу. Са друге стране, тај осјећај када бих, са саиграчима, истрчао пред пун Градски стадион, то је нешто неописиво и то су тренуци због којих се тренира – истакао је он.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана