Борац остварио максималан учинак на старту

Д. Д.
Борац остварио максималан учинак на старту

КОЗАРСКА ДУБИЦА - Повратник у прволигашко друштво Борац из Козарске Дубице има максималан учинак након два кола.

Тренер Раде Дрвеница истиче да је задовољан стартом у Првој лиги Републике Српске.

- Искрено, ово смо помало и очекивали. На вријеме смо формирали играчки кадар, одрадили заиста квалитетне припреме, тако да смо потпуно спремни ушли у шампионат и резултати рада се већ виде. Задовољан сам не само због резултата и двију побједа већ и због начина на који смо дошли до њих, јер смо играли онако како смо планирали и како смо тренирали - истакао је тренер Дрвеница.

Борац је успио у прва два кола да сачува и мрежу те је остварио двије побједе са по 2:0.

- Имали смо мало и среће у том сегменту. Оно што ме радује је да сигурно можемо да играмо још боље и да има простора за напредак. Наш циљ у овој повратничкој сезони је да будемо у горњем дијелу табеле, тако да ће ове побједе доста значити за самопоуздање екипе. Сигурно је много лакше кад у првенство уђете на овакав начин јер тим игра сигурније, чвршће и вјерујем да ћемо тако наставити - поручио је тренер Борца.

Оно што је примјетно након два кола је да ће ове сезоне првенство Републике Српске бити веома изједначено.

- Лига ће заиста бити захтјевна и мислим да, за разлику од ранијих сезона, неће бити екипа које ће прерано отпасти и имати слаб бодовни салдо. Мислим да ће се заиста водити велика борба за титулу, али и за опстанак. Дјелује ми да су се ривали појачали, озбиљније схватили ово такмичење, тако да ће сезона бити веома узбудљива. Већ на старту је било неких изненађења која су показала да су екипе уједначене - истакао је на крају Дрвеница.

Борац ће у наредном колу гостовати у Бањалуци и одиграће меч против Жељезничар Спорт тима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана