Борац објавио цијене улазница за Лигу шампиона

Г.С.
Foto: ФК Борац

БАЊАЛУКА – У новој сезони фудбалери Борца ће прву званичну утакмицу 10. јула од 21.00 час.

Они ће тада у првом дуелу првог кола квалификација за Лигу шампиона, на Градском стадиону, одмјерити снаге са прваком Албаније Егнатијом, а из Платонове улице су овог четвртка саопштене цијене улазница за тај меч.

Из Борца је, прије свега, истакнуто да право прече куповине карата имају власници сезонских и чланских карата. За такве појединце, продаја карата за дуел са албанским прваком почиње сутра (28. јун) и трајаће до понедјељка (1. јул), након чега ће карте бити у слободној продаји.

Карта за источну трибину (од 28. јуна до 1. јула) коштаће 10 КМ, сектори А и Д на западу коштају 20, Б и Ц 30 КМ, док је ВИП 100 КМ.Такође, уз дјечију сезонску карту остварује се попуст на улазницу од 50 посто (по принципу једна сезонска/једна улазница са попустом).

Послије 1. јула, односно краја периода прече куповине, карта за исток ће коштати 15 КМ, док су све остале цијене исте, преноси Мондо.

Улазнице за меч са Егнатијом биће доступне у клупском шопу (Бана Милосављевића, код Народног позоришта Републике Српске).

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана