Борац наставио успјешну серију

Дарко Д.
Борац наставио успјешну серију

ТУЗЛА - Фудбалери Борца наставили су успјешну серију резултата у Премијер лиги БиХ. Бањалучани су на гостовању савладали Тузла сити 2:1 и то им је пета везана побједа, а меч је одигран по веома тешком терену.

 Уводни период припао је фудбалерима Тузле . Сјајну прилику за домаћи тим имао је Ирфан Хаџић који је изашао сам пред голмана Мијатовића, али је чувар мреже сјајно интервенисао.

Затим су домаћи у још двије прилике били непрецизни. Казна је стигла средином првог дијела. Ерера је убацио лопту из аута , а повратник у тим Дамир Хреља се одлично заградио и затресао мрежу ривала у 25. минуту.

Два минута касније већ је 2:0 за госте. Сјајним притиском освојили су лопту а на додавање Зорана Квржића сјајно се снашао Јово Лукић.

У наставку је домаћи тим кренуо офанзивније. Поново се истакао голман Мијатовић са двије одбране. Своју шансу из контре су чекали гости, па је Хреља могао да ријеши питање побједника.

Тузла је смањила у 76. минуту када је Хамза Реџић погодио након прекида. Ново искушење Борац ће имати већ у сриједу када ће играти заостали меч против Широког Бријега.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана