Борац мисли на будућност

Дарко Д.
Борац мисли на будућност

БАЊАЛУКА- Никола Ћетковић и Саво Шушић продужили су уговор са Борцем. И један, и други ставили су параф на нови уговор до 2026. године. "Борац је моја друга породица, а Градски стадион друга кућа и драго ми је што сам продужио уговор.

 "Борац је моја друга породица, а Градски стадион друга кућа и драго ми је што сам продужио уговор. Ово је клуб који увијек буди посебну емоцију, а мени, који сам рођен у овом граду, жеља је да освајам трофеје у црвено плавом дресу.

Прича се наставља, љубав траје и вјерујем да оно најбоље тек долази.", рекао је Никола Ћетковић.

Заједно са Николом нови уговор је потписао и Саво Шушић од којег се очекује да у наредном периоду покаже сву раскош свог талента. "Нисам се двоумио нити једног трена.

орац је прави клуб за мој даљи развој и пресрећан сам што смо продужили сарадњу. Мени сада преостаје да још више радим, да се наметнем стручном штабу и да дам пун допринос успјесима екипе. Радујем се новим изазовима.", каже Шушић.

Оливер Јандрић, спортски директор ФК Борац задовољан је што су Ћетковић и Шушић продужили сарадњу. "Клупско опред‌јељење је да у екипи имамо што више младих и квалитетних фудбалера.

Никола је у нашим редовима стасао у најбољег премијерлигашког голмана, а Саво је показао да има штога за велика д‌јела.

На њима је да наставе добро да раде, а на клубу је да им пружи све што је потревбно за даљи развој. Што се тиче прелазног рока, за нас није завршен, и вјерујем да ће већ наредних дана бити новина.", рекао је Јандрић.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана