Борац игра на Свесрпском купу

Милан Зубовић
Борац игра на Свесрпском купу

БАЊАЛУКА - Управа Рукометног клуба Борац огласила се саопштењем у којме је истакла да ће играти контролне утакмице пред почетак сезоне док је истовремено потврдила и да ће наступити на Свесрпском купу. Саопштење преносимо у цијелости.

- Поштовани чланови, пријатељи и симпатизери нашег клуба. У свјетлу тренутне ситуације која је настала услијед слабог пуњења планираног буџета за сезону 2023/24, жељели бисмо да вас обавијестимо о напорима које предузимамо како бисмо сачували нашу екипу и клуб, те омогућили наставак такмичења.

Задовољство нам је да нагласимо да су се многи појединци, институције и друштвено одговорне компаније већ јавили са понудама подршке, што нам улива наду за боље сутра.

Са надом да ће се сва обећана подршка реализовати, успјели бисмо да пребродимо први талас кризе и са оптимизмом очекујемо почетак пријатељских утакмица, као и Свесрпског купа.

Наша амбиција је да обезбиједимо све што је потребно за нормално функционисање клуба, укључујући благовремено плаћање наших играча, чланова стручног штаба и добављача.

Ово је основни предуслов за очување нашег спортског бисера и његово даљње резултатско и организационо напредовање.

Хвала предсједнику Рукометног савеза Републике Српске Маринку Умичевићу као и свима који су до сада пружили подршку нашем клубу. Увјеравамо вас да радимо напорно како бисмо превазишли изазове који су пред нама и наставићемо да се боримо за успјех у свим такмичењима - наведено је у саопштењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана