Борац и Бањалука спремни за спектакл

ГС
Foto: ФК Борац/Фејсбук

БАЊАЛУКА - Као у најсјајнија времена, Бањалука чека велики спортски догађај, као што је сасвим сигурно вечерашњи дуел фудбалера Борца са Аустријом који почиње у 20.30 часова.

Посљедњих неколико дана тема број један у највећем граду Републике Српске јесте реванш меч другог кола квалификација за Лигу конференције Борац - Аустрија.

Одличан наступ "црвено-плавих" у Бечу, љетња пауза без фудбала, те прилика да се оде даље у Европи, разбудили су навијачке страсти, па ће Градски стадион бити испуњен до посљедњег мјеста. Очекује се више од 10.000 гледалаца, карте су плануле у рекордном року, а да је капацитет стадиона и дупло већи, опет би се тражила карта више, пише РТРС.

Хоће ли тај 12. играч бити вјетар у леђа борчевцима, видјећемо вечерас већ нешто послије 22 часа, али да ће атмосфера у и око стадиона бити величанствена, у то уопште не треба сумњати.

Све коцкице се слажу, фудбалери обје екипе одрадиле су посљедње тренинге пред утакмицу, а играчи Борца учествовали су у сјајном споту у којем позивају навијаче на утакмицу, од Бањ брда, преко вожње дајака и на крају шетње Господском улицом.

И Стручни штаб и играчи свјесни су прилике да се осигурају још најмање два европска наступа, оптимизам је, овај пут, чини се са покрићем, јер у 90 минута дуела у Бечу Борац нити једног тренутка није био у подређеној позицији.

Управа клуба позвала је навијаче да према стадиону крену најмање сат и по прије почетка утакмице, како се не би стварали чеови и гужве на улазима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана