Борац добио нове директоре

Д.Д.
Foto: ГС

БАЊАЛУКА - Управни одбор Фудбалског клуба Борац именовао је нове директоре на својој првој сједници.

За директора клуба именован је Александар Мићић који је био координатор омладинске школе, нови спортски директор је бивши капитен клуба Оливер Јандрић. 

Дужност директора за продају и маркетинг обављаће Дејан Ћато, док ће његов замјеник бити Мирко Вујиновић.

Александар Мићић је био координатор омладинске школе под чијом палицом је освојена титула у јуниорској Премијер лиги и изборен пласман у квалификације за Лигу шампиона.

-Ово именовање је част и одговорност. Желимо да унаприједимо клуб. Знам како он функционише јер сам дуго ту. Даћемо све од себе да Борац оствари још боље резултате у будућности поручио је Мићић.

Оливер Јандрић је 14 година носио црвено-плави дрес, те био први човјек омладинске школе. Сад долази на позицију спортског директора

- Први циљ је да задржимо тренутно позицију и да изборимо Европу. Потом ћемо сјести са шефом стручног штаба Винком Мариновићем, направити анализу и размишљати о појачањима најавио је Јандрић.

У посљедњем периоду тренер Мариновић је давао већу шансу младима а како је Борац најавио наредне сезоне напад на титулу, питање је како спојити те двије ствари.

-Тренер Мариновић има сјајан осјећај око увођења младих. Имали смо сјајну сарадњу а наши млади играчи су у првом тиму зато што имају квалитет и треба да наставе да се доказују

Директор продаје и маркетинга биће Дејан Ћато, чији први задатак ће бити

-Заиста ми је задовољство што сам постао члан овог тима. Маркетинг је моја специјалност. Са стране промоције и изградње бренда сматрам да могу помоћи. Наш је циљ да привучемо што више навијача и да правимо причу прије током и након утакмице. Имамо бројне идеје. Већ смо за први меч спремили изненађења иако смо имали кратак период за рад- додао је Ћато.

Дио прихода са дерби утакмице против Зрињског (субота, 1830 часова) биће уплаћен за лијечења Дарије Карановић,која се бори са карциномом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана