Борац циља прво мјесто

Д.П.
Борац циља прво мјесто

БАЊАЛУКА – Фудбалери Борца у одгођеној утакмици првог кола Премијер лиге БиХ  сутра од 18,30 часова гостују на стадиону "Пецара" у Широком бријегу, гдје ће се састати са истоименим домаћином.

За Бањалучане је стадион "Пецара" одувијек био једно од најтежих гостовања, јер су досадашњих 18 сусрета славили само три пута, уз четири ремија и 11 пораза и гол разлику 15:34.

Тренер Винко Мариновић је свјестан да његову екипу очекује веома тежак меч.  Широки ове сезоне игра веома дисциплиновано, мало прима и постиже голове.

Додатни проблем за стручни штаб је чињеница да због повреда стручни штаб неће моћи да рачуна на Енвера Кулашина и Слободана Ђекића, те одраније повријеђеног голмана Николу Ћетковића.

-Чека нас веома тешка утакмица на „Пецари“. Широки је у досадашњем дијелу првенства показао веома чврсту игру  у одбрани јер су примили само три гола. Такође у нападу су дали девет голова што показује да би дерби могао да одлучи један гол. Биће то веома занимљива утакмица јер се састају двије водеће екипе на табели и то са двије утакмице мање . Добро смо их скаутирали и знамо шта нас очекује у дербију. Надам се да би се могла поновити утакмица из шпрошле сезоне када смо славили у финишу меча- нада се тренер Винко Мариновић.

Везни фудбалер Рослан Барски очекује такође веома захтјевну утакмицу.

-Веома респектујем наредног противника, јер се сигурно није случајно нашап на првом мјесту. Играју веома дисциплинованао и тешко примају голове. Међутим нама је циљ да дођемо до првог мјеста. Вјерујем да сви моји саиграчи желе да остваримо тријумф и да заузмемо лидерску позицију што би нам пуно значило за наставак првенства – истакао је Барски.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана