Борац ангажовао Ђајића

Милан Зубовић
Борац ангажовао Ђајића

БАЊАЛУКА - Одличне игре у јуниорској селекцији Борца нису остале незапажене па је Павле Ђајић потписао први професионални уговор са клубом из Платонове.

- За мене је велика част што сам потписао уговор са својим Борцем и што сам прикључен првотимцима. Пресрећан сам и драго ми је што је челни људи клуба препознали мој рад и одрицање.

Сада је све на мени. Надам се да ћу се изборити за своје мјесто у екипи - рекао је Ђајић који игра на позицији десног крила, а рођен је 3. августа 2006. године. Павле је фудбал почео да тренира са шест година у бањалучком Жељезничар Спорт Тиму, а са "предграђа" је отишао на Градски стадион. У "црвено-плавим" редовима избрусио је свој таленат.

- Омладинску школу ФК Борац краси веома добар рад у свима селекцијама. Мноштво је талентованих играча и ја сам увјерен да ће ускоро неки од њих кренути мојим стопама, те да ће, врло брзо, постатио дио сениорског погона - додао је Ђајић који ће прикључити сениорском погону већ с првим тренингом за наставак сезоне заказаним за 10. јануар.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана