Болан пораз Звезде у Кнежевини

Агенције
Болан пораз Звезде у Кнежевини

МОНАКО - Фудбалери Монака убједљиво су савладали Црвену звезду са 5:1 у трећем колу Лиге шампиона.

Монако је очекивано кренуо офанзивно, док је Црвена звезда пријетила послије корнера. У петом минуту је због повреде морао изаћи Бруно Дуарте, а ушао је Далсио Гомеш.

Тило Керер је имао добру шансу послије корнера, али је лопта отишла поред гола. На другој страни Питер Олајинка је такође након корнера шутирао директно у голмана.

Као и до сада у Лиги шампиона, када је примала голове Звезда је то радила искључиво из својих грешака. Сада је Вилфред Синго проиграо Такуми Минамина који је избјегао офсајд захваљујући томе што је Силас закаснио да изађе, те је Јапанац лагано матирао Марка Илића за 1:0.

Тада је Монако имао притисак, што је све ријешио сјајни Шериф Ендијае који се изборио за позицију и Керер је направио пенал. Ендијае је преузео одговорност и био сигуран за 1:1. Навијачи Црвене звезде ће сигурно доста спомињати одлуку главног судије Тобијаса Стилера да не свира пенал након што је Денис Закарија нагазио Олајинку приликом корнера.

Када је дјеловало да ће на паузу отићи с резултатом 1:1, Урош Спајић није добро избацио лопту, она је дошла до Брил Ембола који је у четвртом минуту судијске надокнаде довео Монако у предност од 2:1.

Друго полувријеме је почело ужасно за тим из Србије. Прво је Синго постигао феноменалан гол с око 30 метара за 3:1, да би два минута касније Монако дао још један гол, али је поништен због играња Ембола руком, пише Меридиан.

Само је било питање времена када ће Монако дати тај четврти гол и он је услиједио у 70. минуту након што се Милан Родић оклизнуо у шеснаестерцу и Минамино је дао гол за 4:1.

Да ствари буду још горе након што је Владан Милојевић извршио свих пет измјена, Олајинка се повриједио и тако је тим из Београда играо с играчем мање посљедњих десет минута. На самом крају утакмице Магеш Аклиуш је дао нови гол за убједљивих 5:1.

У наредном колу Црвена звезда дочекује Барселону, а Монако гостује Болоњи.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана