Бојан Батар најновије појачање добојске Слоге: Једва чекам да се вратим на терен

Милош Васиљевић
Бојан Батар најновије појачање добојске Слоге: Једва чекам да се вратим на терен

ДОБОЈ - Стамени штопер Бојан Батар најновије је појачање добојске Слоге, а у тиму са стадиона “Луке” биће велико појачање у дефанзивној линији екипе ове сезоне.

Бивши фудбалер Борца, бијељинског Радника и Крупе посљедњих 20 дана радио је са тимом који са клупе предводи Владо Јагодић, а параф на вјерност клубу за текућу сезону знак је да искусни стратег на њега озбиљно рачуна.

Батар истиче за “Глас Српске” да је Слога једна добро посложена екипа те да му је драго да је постигао договор са клубом из Добоја.

- Полако улазим у форму, хватам ритам па се надам да ћу ускоро бити 100 одсто спреман да помогнем екипи, а у којој у свакој линији имамо одличне играче. Терен је моје природно станиште, ту се најбоље осјећам па једва чекам да се након повреде још из периода када сам играо у Крупи вратим на “зелени тепих” - казао је Батар.

Добро је познато да је са тренером Владом Јагодићем сарађивао још из премијерлигашких дана у Бијељини и то са пуно успјеха, нешто слично прижељкује и у Добоју.

- Поштујем начин рада тренера Јагодића, у Раднику смо одлично сарађивали, тако да мислим да ће све бити у најбољем реду и сада. Драго ми је да сам дошао у Слогу, јер Добој живи за клуб, а ми треба то све да вратимо на терену добрим партијама - додао је Батар.

Како каже, нису му ни играчи у Слоги непознаница, са већином се зна и приватно, против неких је и играо па адаптације на нову средину није трајала дуго.

- Доста је нових играча, већину знам, а са доста њих сам играо и раније. Треба нам мало и времена, али мислим да ћемо тек показати колико можемо. Амбиције клуба су јасне, то је стабилан премијерлигаш те да се не доводи у питање борба за опстанак - рекао је Батар.

Повреда

Бојан Батар истиче да га је у претходној сезони када је носио дрес Крупе повреда одвојила од терена.

- Направио сам паузу, због тешке повреде, у питању је била метатарзална кост стопала, али хвала Богу имао сам операцију у Новом Саду и сада сам добро. Био је то веома тежак период за мене, али једноставно на то се не може утицати, сада је све у најбољем реду и спреман сам за нови изазов - казао је Батар.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана