Бизарне сцене у хрватском фудбалу: Судија показао црвени свом помоћнику, овај му позвао полицију

GS
Foto: Shutterstock

На утакмицама нижелигашких екипа се могу видјети пречудне ситуације, а једна таква догодила се протеклог викенда у Нашицама у Хрватској.

Тамо је игран меч домаћег Динама из Нашица и Лађанског који је завршен неријешених исходом 1:1, а који је обиљежила и једна бизарна ситуација иза које су стајале судије овог двобоја.

Играчи су са стране могли само гледати циркус који је услиједио након црвеног картона, којег је судија показао другом судији.

Наиме, главни судија Зденко Керовец из Вукојеваца није био задовољан својим помоћником Антуном Бичанићем из домаћих редова, који је улазио у вербални конфликт с људима с гостујуће клупе, па му је додијелио црвени картон.

Међутим, то је био само почетак заплета. Искључени помоћник позвао је полицију, а у домаћин редовима била је прича да ју је звао с намјером да пријави главног судију јер суди у алкохолизираном стању.

Полицијски службеници су стигли на интервенцију, али због могућег нереда након утакмице, а не пријаве због алкохола па тако судија Керовац није морао пухати у алкотест.
Иначе, због недостатка судијског кадра у лигама Фудбалског средишта Хрватске често буде делегиран само главни арбитар, преноси Кликс

Једног помоћног из својих редова из својих редова изабере домаћин, једног гост., а да ствар буде још чуднија то буду обично људи из публике..

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана