Бијељински тим почео с припремама: Радник циља врх

Д. Д.
Бијељински тим почео с припремама: Радник циља врх

БИЈЕЉИНА - Фудбалски клуб Радник у нову сезону улази осјетно појачан и са циљем да се бори за врх у првенству Републике Српске. Тренер Велибор Ђурић је на првом окупљању имао 21 играча који имају уговоре, док су ту још неки фудбалери на проби.

Од прошлосезонске екипе су остали: Никола Лакић, Далибор Митровић, Александар Васић, Марко Деспотовић, Павле Малетић, Марко Перишић, Драган Матковић, Александар Максимовић, Милан Гаврић, Драган Дошло, Душан Ристић, јуниори Стефан Јосиповић, Жарко Перковић, Немања Марић, Стефан Оплакан.  Бијељински клуб је довео и неколико нових играча, а међу њима су и два интернационалца. То су Натан Круз који је већ наступао у лиги БиХ за Олимпик и Сарајево те Адешина Фатаи бивши члан Жељезничара, који је прошле сезоне играо у ГОШКУ. Ту су и нападач Милорад Албијанић, бивши члан Леотара који је играо за Сим Бау, затим капитен Лакташа Михајло Амиџић, искусни Славен Стјепановић те лијеви бек Саво Вељкић (Козара , Дрина). Тренер Велибор Ђурић је продужио уговор.

- Пред нама је доста посла јер имамо велики број нових играча. Прву седмицу тренираћемо у Дворовима, због радова на нашем главном и помоћним теренима. У плану је да одиграмо двије пријатељске утакмице прије поласка на припреме у Палама од 20. до 30. јула. Током боравка на Палама одиграћемо три утакмице, а по повратку у Бијељину планирана је генералка (5. или 6. август) на нашем стадиону - изјавио је Ђурић.

Предсједник Недељко Ћорић најавио је да ће екипа имати све услове.

- Дио сте пројекта који је предодређен на успјех. Не говорим напамет, јер знам кога смо довели, а кога задржали и какву смо екипу формирали. Од управе на чијем сам челу можете очекивати максималну подршку, а једино што тражимо од вас јесте максимална посвећеност и борба до посљедњег атома снаге за плави дрес - поручио је Ћорић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана