Без голова на утакмици између Борца и Сарајева (ФОТО)

ГС
Foto: Д. Поздеровић

Фудбалери Борца и Сарајева одиграли су утакмицу без голова у оквиру првог меча четвртфинала Купа БиХ.

Почело је тврдо на Градском стадиону у Бањалуци.

Прва конкретна прилика на утакмици виђена је  у 21. минути када је запријетио Срђан Граховац, међутим ударац је добро одбранио голман гостију из Сарајева.

На другој страни, Сарајево је најбоље припријетило у 24. минути када је Бразилац Оливеира Ренан шутирао поред гола на коме стоји Марко Милошевић.

Само неколико минута касније запријетиле су Сарајлије преко Кјеремеха, када је уз интервенцију Милошевића лопта ударила у пречку да би је Бањалучани потом очистили испред свог гола.

До краја првог дијела игре више није било већих изненађења.

Друго полувријеме почело је исто како се прво завршило. Одмјеравање снага на обе стране је трајало, није било превише изгледних прилика за постизање гола те се сва борба одвијала на средини терена.

Најбољу прилику за домаћине имао је Давид Вуковић приликом једног соло продора. Шутирао је млади фудбалер у ближи угао, али је Илиев добро одбранио.

Утакмица између ова два клуба није могла без сукоба на терену, а да нису они фудбалски. У 79. минути дошло је и до туче, а на терен су улетили и резервни фудбалери Сарајева. Након неколико минута, Пељто је смирио ситуацију и утакмица се наставила, пишу Независне.

До краја утакмице, од прилика треба издвојити Врањешов покушај главом који је отишао изнад гола.

И поред додатних шест минута, колико је износила надокнада утакмице, резултат је остао 0:0 те ће одлука пасти у другој утакмици у којој ће Борац гостовати у Сарајеву.

Реванш утакмица на програму је 13. марта.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана