Баштић: Жељезничар може пуно боље

Д.Д.
Баштић: Жељезничар може пуно боље

БАЊАЛУКА – Жељезничар Спорт тим је остварио прву побједу у новој сезони лиге Републике Српске. На свом Предграђу су савладали Борац из Козарске Дубице 3:1, а јунак тријумфа и играч кола свакако је био повратник Сташа Баштић.

Сташа Баштић донио први тријумф екипи са Предграђа. Овај играч је иницирао преокрет својим головима у 68. и 74.минуту да би тријумф потврдио Адонис Билал.

-Изузетно важна побједа за нас. Нисмо најбоље кренули у новом шампионату и вјерујем да ће овај тријумф да буде прекретница. Нисмо најбоље кренули ни на утакмици против Борца, одиграли смо лоше у првом дијелу. Они су дошли до предности, али смо у другом дијелу заиграли пуно боље и на крају остварили тријумф што је за  нас најважније. Срећан  сам због својих  голова, али сигурно да је много битнија наша побједа – истакао је Баштић.

Одлични фудбалер се вратио у Жељезничар након што је играо за  премијерлигаша Слогу из Добоја, те шампиона Републике Српске Радник. 

Истиче да садашња екипа има квалитет који ће сигурно да покаже у наредним мечевима.

-Сигуран сам да можемо пуно боље да играмо. Нисмо добро почели шампионат, имамо нових играча и треба нам времена да се уиграмо. Поред мене, ту су Лука Малић и Давид Чолић који имају премијерлигашко искуство. Такође, наши млади играчи су веома квалитетни показали су то ранијих сезона тако да вјерујем да ћемо да будемо све бољи како вријеме буде одмицало. Иако смо ми повратници у тим и знамо систем рада тренера Бранислава Крунића ипак нам треба мало  времена да све то буде како је стручни штаб замислио – додао је Баштић. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана