Бањалука куп – „Спартанац трофи“: Стижу Звезда, Партизан, Удинезе...

Д. Кондић
Бањалука куп – „Спартанац трофи“: Стижу Звезда, Партизан, Удинезе...

БАЊАЛУКА – Мушки и Женски фудбалски клуб Спартак из Бањалуке биће домаћини седмог по реду међународног турира Бањалука купа – „Спартанац трофи“, који ће се одржати на теренима ОФК Спартака од 21. до 23. априла.

На турниру 2011. годишта учествоваће 16 екипа подијељених у четири групе.

У „плавој“ су: београдски Партизан, мађарски Сеол, Текстилац из Дервенте, те бањалучки БСК. „Црвену“ групу чине: Црвена звезда, Широки Бријег, Вараждин и домаћин ОФК Спартак.

У „жутој“ групи су: Удинезе из Италије, Вождовац, још једна екипа домаћина, те теслићки Пролетер.

У „зелену“ групу су смјештени: Домжале из Словеније, Сарајево, суботички Спартак и бањалучки Борац. Предсједник ОФК Спартка Александар Врховац убијеђен је да ће сви уживати у спектаклу.

-Након паузе проузроковане пандемијом вируса корона, вријеме је за нови спектакл, који ће окупити најјача фудбалска имена из регије и околине. Вјерујем да ћемо сви уживати – рекао је Врховац. 

Директор турнира Игор Врховац истакао је чињеницу да је ово први турнир који клуб организује поводом Дана града Бањалука. 

- Имамо укупно шест викенда током којих ће се одрћати наши турнири, завршно са турниром дјевојчица. Долази нам наш пријатељ Душан Баста, те још неколико „звучних“ гостију, али и преко 250 дјечака са стране, уз њих доће и родитељи и остали који их прате, тако да ће и наш град профитирати од ове приче – истакао је Врховац.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана