Бањалучки Рекреативо биљежи сјајне резултате: Корак до вишег ранга

Д. П.
Бањалучки Рекреативо биљежи сјајне резултате: Корак до вишег ранга

БАЊАЛУКА - Члан Четврте лиге Републике Српске, група Бањалука, Рекреативо ове сезоне биљежи сјајне резултате и на прагу је повратка међу трећелигаше. Овај клуб из бањалучког насеља Чесма у 14 наступа је забиљежио 13 побједа и један реми, те уз један мање одигран сусрет бјежи другопласираној Шњеготини седам бодова. У посљедњем колу савладали су на гостовању градског ривала Омладинац са 4:0.

- Сигурно газимо ка вишем рангу, али нема нимало опуштања. Имамо ове године веома добру екипу и само би чудо требало да се деси да се не пласирамо међу трећелигаше - нагласио је предсједник клуба Мирослав Радић.

Упоредо са одличним резултатима управа овог клуба ради на побољшању инфраструктуре.

- Недавно су завршене клупске просторије, које нису сређиване дуги низ година, и сада се у њима много угодније осјећају и домаћи и гостујући фудбалери, као и службена лица на утакмицама. Наредни нам је циљ да што прије завршимо монтажну трибину чији је пројекат урађен. Када то буде готово, на њој ће моћи да буде најмање 100 гледалаца, који ће онда имати прилику да у много бољим условима навијају за своје љубимце - додао је Радић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана