Бањалучка Крајина вратила „романтику“ на фудбалски терен

ГС
Бањалучка Крајина вратила „романтику“ на фудбалски терен

БАЊАЛУКА - Млађе генерације ФК Крајина пружају сјајне партије, а на тренинзима је сваког дана све више дјеце која тек требају да се упознају са чарима најважније споредне ствари на свијету.

Овога не би било да у клубу нема ентузијаста, али и младих лиценцираних тренера који сваком малишану дају шансу да осјети драж фудбала, пише "See Srpska".

"Поред тренинга, наши дјечаци сваког викенда играју утакмице са градским клубовима. То им је вјетар у леђа да на свакој утакмици буду што бољи и да се доказују. Они су прије свега другари из насеља и школа, али треба нагласити да нам у клуб долазе и дјеца из свих крајева града, којима се свиђа наш начин рада", објашњавају тренери омладинских погона ФК Крајина.

У клубу су пресрећни што се на стадиону у Росуљама у вечерњим часовима свакодневно чује граја, па ускоро спремају бројне занимљиве активности како би услови за тренинге били што бољи.

Предпионири ФК Крајина тренутно су на првом мјесту у "Бањалучкој лиги група А", са невјероватном гол разликом 41:4.

Тренутни ривал им је бањалучки "ФК Жељезничар" који заузима 2. мјесто на табели.

Играчи Крајине недавно су побиједили "ФК Џаја“ резултатом 6:0 у којој је изванредни нови шпиц Лука Благојевић затресао мрежу чак 4 пута.

Да се ради о изузетно талентованим дјечацима потврђује чињеница да су предпионирски голман Горан Обрадовић и одбрана Крајине у читавој сезони примили само четири гола, а невјероватни везњак Лука Тодоровић има преко 15 асистенција.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана