Бањалучанин на мети грчког великана: Алмерија не да Бабића

Г.С.
Бањалучанин на мети грчког великана: Алмерија не да Бабића

АЛМЕРИЈА – Фудбалски репрезентативац Србије и члан шпанске Алмерије Срђан Бабић налази се на мети грчког Олимпијакоса. "Црвено-бијели" су према шпанским медијима понудили три милиона евра на име обештећења, али је шпански тим ту понуду одбио.

Бабић је имао одличну сезону у дресу шпанског тима и поред сјајне дефанзиве стигао је да се упише и у стријелце те помогне тиму да избори опстанак у елитном рангу. Његове добре партије скренуле су пажњу грчког великана који је желио да појача своју одбрану те да доведе репрезентативца Србије. Репрезентативац Србије је прошле сезоне био стандардни члан екипе и уз то један од најбоље оцијењених дефанзиваца у такмичењу.

Ипак у Алмерији нису задовољни обештећењем. Бањалучанин има важећи уговор и већ је на припремама екипе, а наводно је клуб тражио пуно веће обештећење када је заинтересован био Кристал Палас, као и два тима из Шпаније. Алмерија тражи најмање пет милиона евра. Преговори два клуба ипак нису прекинути и могуће је да атински клуб упути и другу издашнију понуду.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана