Бањалучани заустављени у полуфиналу на Златибору

Г.С.
Бањалучани заустављени у полуфиналу на Златибору

ЗЛАТИБОР - Фудбалери Партизана освојили су "Куп пријатељства" на Златибору након што су савладали Осијек у финалу резултатом 3:2. Управо је београдски тим зауставио бањалучки Борац и савладао га у полуфиналу 2:0.

Тренер Борца Зоран Драгишић похвалио је своје изабранике за наступ на овом турниру, гдје су једине голове примили управо у овом мечу.

- Моји момци су мали супермени. Одиграти у пет дана четири утакмице, и то двије против Партизана, те по једну против Марибора и Академије Пандев, мислим да ни захтјевније екипе са јачом кондицијом не би могле да издрже. Зато им скидам капу и за мене су моји лични побједници. У полуфиналу је пресудила ширина играчког кадра, они имају 22 играча истог квалитета. Ми смо дали све од себе и мислим да смо достојно репрезентовали и свој клуб и град и могу да будем поносан на наше момке. Тражили смо своје шансе на читавом турниру кроз контре и полуконтре, међутим, за то је потребна брзинска издржљивост. Знамо колико је потребно за одмор, за рекуперацију од таквих трчања. Полуфинале је, реално, успјех - истакао је Драгишић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана