„Бања Мљечаница куп“ манифестација која се препричава

Дејан Кондић
Foto: Г.С.

КОЗАРСКА ДУБИЦА - У Козарској Дубици и даље се препричавају мајсторије са четвртог међународног турнира у фудбалу „Бања Мљечаница купа”, који је окупио око 650 младих фудбалера и фудбалерки из 20 клубова из Републике Српске, Федерације БиХ, Србије и Хрватске.

На турниру за дјечаке и дјевојчице узраста од осам до 11 година, такмичило се 50 екипа на шест терена, а одиграно је 110 сусрета.

Предсједник Организационог одбора турнира Мишо Дрљић није крио задовољство урађеним послом.

- Организација оваквих манифестација је веома добар начин да промовишемо наш град, његове туристичке и привредне потенцијале и да наша дјеца остваре незаборавна пријатељства која ће, надам се трајати цијели живот - рекао је Дрљић  и захвалио се бројним спнзорима који су и ове године подржали организацију турнира.

 

Уз промоцију спорта и здравог живота, манифестације као што је „Бања Мљечаница куп“ прилика су и да се сусретну и разговарају организатори спортских догађаја из региона, успоставе сарадњу и пруже шансу младим спортистима да се друже и такмиче са вршњацима из других земаља.

Турнир „Бања Мљечаница куп“ је и ове године на трибинама Фудбалског клуба Борац окупио бројну публику, међу којима су били и министар управе и локалне самоуправе Републике Српске Сенка Јујић, те народни посланици Драган Брдар и Бобана Ћибић.

Гост на стадиону ФК Борац био је и рукометаш Милош Кос, Дубичанин, репрезентативац Србије и играч Загреба.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана